2012. szeptember 24., hétfő

Apple torta Apple rajongónak

Hetedik házassági évfordulóra készült az az aprócska összességében kb 10 szeletes Apple logó torta.
Csak kis szolid kettesben történő ünneplésre. És hát milyen is az igazi jó feleség félre téve a rózsaszín habos-babos szerelmes romantikus stílust férjének kedvezve aki nagy " ikütyü rajongó" rajongó egy apple logó tortával lepte meg!
Boldog 7. házassági évfordulót!
 A torta egyébként fekete erdő ízesítésben készült.

2012. szeptember 22., szombat

Kalocsai mintás szám torta

Nagy örömömre elkészíthettem az első szám alakú tortát és nemcsak hogy szám de egy kilencven éves néninek készült!Nagy megtiszteltetés ez hiszen általában gyerekeknek meg fiataloknak készítek tortákat így amikor egy idősebb személynek készíthetek tortát mindig nagyon megtisztelve érzem magam és nagy izgalommal készítem el. Nos ez a torta abszolút ilyen volt új forma új kihívás szerettem volna tökéleteset alkotni mert nem minden nap készíthetek egy 90 éves néninek tortát (persze ebben a tortában is fedeztem fel hibákat de hát szerintem túlságosan maximalista vagyok mert eddig egyik tortámmal sem voltam 100%-ig megelégedve) de végül is a torta sikert aratott úgyhogy megnyugodtam :)
A 9-es szám lúdláb torta volt a 0 pedig túró.
Innen is Isten Éltesse még sokáig a nénit!

Az első Barbie


Eljött az idő nálam is vannak azok a bizonyos alap torták mint a Barbie a Thomas a Hello Kitty Vedák stb amik mindenkinél elkészülnek előbb utóbb.
hát most eljött nálam is Barbie ideje igaz nem klasszikus módon egy kicsi lánynak hanem egy nagy Barbinak készült barátnői jóvoltából a felírat is azért került rá és a kis szám jelzés is:)
Csokitortát rejt Barbie szoknyája.
szeretek csajos tortákat készíteni mint fiús anyuka úgyis ritkán van rá lehetőségem :) így élveztem a rózsaszín világot és a nagyobbik fiacskám csodálkozó arcát mikor teljesen ledöbbenve megkérdezte hogy miért rakom a babát a tortába és hogy azt is meg fogják enni?:)

2012. szeptember 17., hétfő

Az első verseny!!!


Elindultam életem első tortadíszítő versenyén!
Már az indulás nehéz volt nem tudtam melyik tortával kéne nevezni melyik lehet mások szemében igazán szép jó szimpatikus kedves aranyos stb. Végül is az unikornis tortára esett a választásom igaz gyerek torta de valahogy úgy érzem van benne valami bájos valami amiből látszik hogy én ezt tényleg szívből csinálom .
így vele neveztem aki úgy gondolja hogy támogatna a játékban itt tudja likeolni :

Online Tortadíszítő verseny- Unikornis torta 

Minden likeot nagyon szépen köszönök!
 


2012. szeptember 14., péntek

Gears of war torta


Nálam is elérkezett az idő amikor is egy tini fiúnak készíthettem tortát természetesen a hobby itt sem a biciklizés :) így elkészülhetett az eddigi tortáimtól teljesen eltérő stílusú torta.Egy igazi pasis lövöldözős játék logója volt a kérés de azért ne legyen annyira horrorisztikus mint a játékban így elhagyva a "vérfröccsöket " kicsit finomítva a dolgon ez a torta született.Az elrettentő külső alatt csokitorta van.

  

2012. szeptember 13., csütörtök

Játék a facebookon!!!


Nézzetek be hozzám a facebookon két tortát is lehet nyerni:
Álmodd meg a tortádat és nyerd meg!
kérem csak az vegyen részt benne aki a nyeremény tortát át tudja venni Törökbálinton!!!
Sorsolás ha az oldal eléri az 500 like-ot!
És lesz egy plusz nyertes mégpedig az aki a legkreatívabb tortaötlettel áll elő!
Mindenkinek jó játékot és sok sikert!

2012. szeptember 11., kedd

Onchao unikornis torta


Ismét egy kislánynak kedveskedhettem ezzel a tortával Ami nem is volt olyan egyszerű mint elsőre gondoltam ugyanis hiába hódít ez az új mese alig lehet találni erről a kis unikornisról egy rendes képet a neten...de szerencsém volt mert barátnőm kislánya(5 éves!!!) nagy rajongó így az apró részleteket Ő súgta nekem készítés közben :) így elkészült Onchao a kis csoda unikornis zebra sütiből :)


2012. szeptember 7., péntek

Aladdin torta


Tegnap készült el "majdnem tesóm" kisfiának névnapjára ez az Aladdinos torta. Nagyon örültem neki hiszen mostanában nem mondható hogy a menő mesék közé tartozik pedig milyen jó mese is volt .Szerencsére Ádinak tetszik így megalkothattam ezt a tortát. Csoki tortából készült és a látszat ellenére egy 26cm-es tortaformában sült piskóta elég hozza minimális faragással.