2012. szeptember 11., kedd

Onchao unikornis torta


Ismét egy kislánynak kedveskedhettem ezzel a tortával Ami nem is volt olyan egyszerű mint elsőre gondoltam ugyanis hiába hódít ez az új mese alig lehet találni erről a kis unikornisról egy rendes képet a neten...de szerencsém volt mert barátnőm kislánya(5 éves!!!) nagy rajongó így az apró részleteket Ő súgta nekem készítés közben :) így elkészült Onchao a kis csoda unikornis zebra sütiből :)


2 megjegyzés:

  1. Kedves Andymo!
    Nagyon tetszenek a tortáid, csodálatosak mint díszítésben, mint ötletességben.Azt szeretném kérdezni,hogy a lovas és unikornis tortákat milyen piskótából vágod ki? Kerek vagy szögletes? És egy ilyen tortához mekkora piskótát készítesz?Válaszod előre is köszönöm.
    Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anita!
      Először is szeretnék elnézést kérni hogy csak most válaszolok (de az elmúlt időben egyszerűen idáig képtelen voltam eljutni hogy a blogommal is foglalkozzak.
      Másodszor nagyon szépen köszönöm !:)
      A ló tortákat 26 cm-es átmérőjű kör alakú piskótából faragom általában ebből lesz a teste és a lábai a fejét szinte mindig másból (attól függően hogy készül e éppen más torta amiből marad piskóta vagy sem)
      remélem tudtam segíteni
      Andy

      Törlés